Blogg

Fin höstdag

Zally 4 februari 2014 005

Idag ska jag och amrisarna gå en trevlig promenad bland höstlöven. Zally börjar bli rund om magen och kompisen Cajsa är ålderstigen och lat, så vi har ett lugnt tempo.( Till Dennis förtrytelse som gillar fart och fläkt.) Här kommer en valpbild på Zally.


Höst och nya möjligheter.

Äntligen orkar jag ta ett litet försiktigt tag i min hemsida igen. Efter att min rygg krashade och min stora ryggoperation har hjärnan inte fungerat särskilt bra. Men nu är jag så glad och förväntansfull inför Dennis och Zallys valpar. Idag har snälla Gisela hos Regina´s tagit tandsten på Dennis så han är fin i munnen när han ska bli far.


Racersommar

Jag fattar inte vart tiden tar vägen. Hinner inte fota, inte skriva eller ens tänka! Jag försöker träna min onda rygg hos sjukgymnaste tre gånger i veckan, promenera eller åka moped med hundarna varje morgon, sen ska det handlas mat, städas, besökas apotek, bibliotek, vårdcentral, optiker, veterinär, hållas valpkurs, styrelsemöten samt hålla äktenskapet igång. Jag kurkar,Har ni några tips på hur man får allt att fungera?maj 2014 hundar och barnbarn 083


Från Påsk till vår-vinter?

Jag lyckades tappa bort mina inloggningsuppgifter och mitt liv har känts så ointressant med den här onda ryggen så här har inte bloggats sedan påsk.Sen upptäckte jag att våren kommit men idag känns det som vinter igen. Jag åker moped varje morgon med hundarna och idag var det full vintemundering på. Vill minnas att jag satt i shorts och linne förra veckan.


Vår

Mitt ryggont har alldeles fått mig att glömma hemsidan, men det går åt rätt håll. Nu kan jag gå lite med hundarna utan koppel och åka moped med dem. Så nu tar jag amrisarna och visselpipa (och mycket godis) och promenerar på ängarna och tränar inkallning, stanna mm. Härligt att kunna komma ut lite. Började varmvatttenbassäng träning i förrgår och det var härligt. Tyvärr resulterade det i väldens träningsvärk så den här dagen vill jag helst glömma. Zally växer och frodas och är en härlig liten hund. Glad, snäll och lättlärd, hoppas att det går bra i utställningsringen också bara vi kommer iväg på någon. Glad Påsk till alla.