Blogg

Lite bus

Nu börjar valparna bli lite aktiva, det kommer små morr ibland. Men välling vill de inte ha. Just nu är de barnbarnens nya favoriter.

       Sixten

DSC01998

Knut

DSC02017


Nu har vi fått namn.

.Får jag presentera Black Magic Girl och Midnight Beauty

CIMG6930


Tillväxt

Valparna äter, växer och sover precis som valpar ska göra. Nu när de är bara två så har de god tillgång på mjölk och just nu liknar de mest bara två feta små sälar med ben som sticker ut.. Zally är en god mamma och håller dem rena, mätta och varma.

DSC01958


Tillökning

Zally har fått två mycket söta tikvalpar. En snabb och lugn förlossning och Zally klarade allt själv. Ultraljudet visade tre valpar, men det kom två, så antingen såg veterinären fel eller så har moder natur själv tagit hand om en. Zally mår bra, men pappa Dennis är väldigt upphetsad och känner sig utanför/utestängd. Den första tiken är alldeles lik Zally, svart med vit slips på bröstet. Nummer två är en lite mindre tik, black and tan och väldigt söt. Synd att jag inte kan behålla någon..Jag måste göra en ytterligare operation efter jul, då en av spikarna har släppt från skruven längst ner i ryggen. Men mina valpar gör mig just nu glad och lycklig.DSC01928