Blogg

Tråkigheter

Tiden går fort även när man har tråkigt. Ett dödsfall i familjen gör oss alla ledsna och man kommer liksom av sig. Inget blir gjort och jag bara vimsar runt. Likaså gör alla vovvarna. Inga foton blir tagna och inga adventsgardiner är upphängda. Men det kanske blir jul ändå.


Spa

Idag har vi haft spa-behandling för amrisarna. Bad,trimmning, kloklippning, tandborstning, öronrens och mattegos.


Skön morgon

Äntligen har vi haft en lugn och skön sovmorgon utan att hundarna krävde att vi skulle upp bums. Jag har tom. hunnit duscha, baka äppelkaka och kolla mailen. Kiwa är annars ett outtröttligt energiknippe som håller igång från morgon till kväll.Tyvärr fungerar hennes njurar inte som de ska, så nu väntar vi på ett nytt ultraljud i december. Zally och hon leker bra ihop, men ute får man passa så inte stackars zally förvandlas till fotboll. Nu planerar vi vinterns utställningar och Zally debuterar i januari. Nu ska vi åka och hänga en stund med barnbarnen. Trevlig helg!


Hunddag med mys

Morgonen började mysigt med 5! hundar som morgonmyste med oss i sängen. Gråkallt ute men var sin skön promenad fick upp värmen hos Leif och mig. Vi hälsade på en av Leifs bröder och Zally gjorde hembesök. Det går så bra att åka bil nu. Nu hoppas vi på lite kyla så leran försvinner och lite snö vore trevligt. Igår kväll fick vi besök av tre häxor så vår godispåse försvann.. Man vill ju inte ha bus.

DSC01214DSC01208