Blogg

Äntligen har Zally kommit!

PA135279


Mer hundutställning

Efter en hektisk vecka arrangerade vi i SSRK en inofficiell utställning i Ö-vik i lördags. Jag ansvarade för serveringen och lyckades sätta sonen med flickvän i arbete hela dagen. Vi sålde massor av varmkorv. Men mina egna hundar fick vila. Nu har första snön kommit och Kiwa blev väldigt glad. Viggo såg mer bekymrad ut och tycker det är kallt. Det tycker matte också, som inte fått på vinterdäcken. Saknar domkraft, dessa nya bilar kan man bli galen på. Den här veckan fyller dottern år, då blir det kalas.

DSC01203DSC01205


Hundutställning

I söndags var Dennis och jag på utställning i Sundsvall, SKKs stora höstutställning. Han slutade trea i sin klass och matte får väl vara nöjd. Hårt underlag och svårt för mig att springa men Dennis är lugn och snäll. Blev bjuden på en god middag hos kennel Gazette och hade lite valpmys. Trevlig dag.


Debut för Kiwa

Idag gjorde Kiwa sin utställningsdebut på en inofficiell utställning ordnad av brukshundsklubbben i Örnsköldsvik. BIR och BIG men oplacerad i BiS-finalen. Hon skötte sig riktigt bra tyckte jag. På eftermiddagen fick vi besök av våra härliga barnbarn. Bäbismys och hjälp i trädgården. Nu är vi trötta allihop, särskilt Kiwa.


Knut har anlänt.

Vår familj har utökats med ett barnbarn till. Sixten tre år hjälper gärna mormor med hundarna och nu har lille Knut anlänt. Hoppas han blir till lika bra hjälp. På söndag är det debut för Kiwa på hundutställning. Undrar om hon kan gå på alla fyra. Jag hoppas att barnbarnen ska bli intresserad av juniorhandling..

Knut 017