Blogg

Varmt

Idag har vi mest gått runt och flämtat i värmen, men lite träning har vi hunnit med. Åkte 2 km bil med Kiwa, sedan lite koppel på och inkallning med visselpipa tillsammans med Cajsa och Dennis. Nu har jag med Carinas hjälp lyckats lägga in henne på hemsidan också. TACK!

Mina vallmo blommar nu.

!Kiwas första stund hos oss 19 juni -13 009


Love

DSC00876Första mötet med Sixten. Brutal kärlek.


Kiwa

Nu har Kallådalens Kiwa flyttat hem till oss. De andra tycker det är väldigt spännande men vi har inte låtit dem leka tillsammans än Vi vill ju inte skrämma den lilla på en gång.Hon har mycket att undersöka.Kiwas första stund hos oss 19 juni -13 025


Tisdagkväll, tiden bara rusar.

Nu har vi klarat av Workingtestet, allt gick bra och domare och deltagare var nöjda med arrangemanget. Nu har jag lärt mig något nytt. Har passat käraste barnbarnet i två dagar pga förkylning, men han har ett helt annat tempo än mormor. Imorgon hämtar vi Kallådalens Kiwa. Foton kommer!!


Fredagkväll

Den här dagen har försvunnit som en avlöning. Först en trevlig promenad och fikastund med kompisen Paulin och Kazek. Sedan handling inför lunchen till domarna på morgondagens prov. Fredagsstädning av huset (behövdes) middag och sista handen vid prislistor och PM. Hoppas det inte regnar imorgon men jag är rustad.Kompisar på besök 22 maj-13 016


Working test

Idag har jag suttit i timmar och försökt göra en katalog över deltagande hundar till vår Workingtest på lördag. Besvärligt,men skam den som ger sig. På lördag ska jag vara kommissarie på provet och fixa fika till alla. Undrar om det räcker med att klä sig lite sportigt? Nu måste jag försöka bada mina smutsiga hundar. En nybadad, nyfönad amris är en härlig hund.

 032


Hundutställning

Vi har haft en lång, intensiv men rolig helg med SSRKs hundutställning på Dekarsön. Vädret var stålande sol, och Ö-vik visade sig från sin bästa sida. Massor med trevliga hundmänniskor och bra funktionärer. Men jag blev förfärligt trött. Helt annat än att ställa ut sin hund och det kan ju vara nog så tröttande. Jag gjorde en massa olika saker: satt i insläpppet, sålde lotter, släpade tunga sopsäckar, tackade domarna med mera. Nu ska jag skriva en lista på allt som ska göras inför nästa år så jag kommer ihåg allt. Barnbarnet har också bott hos oss några dagar och vi har haft väldigt trevligt. Nu sätter jag igång planeringen för workingtestet på lördag där jag ska vara kommisarie. misstänker att det inte räcker med att kl sig lite sportigt. Nästa vecka flyttar finnstövarvalpen Kiwa in till oss. Dags att valpsäkra huset igen och plocka fram moppen.


Söndagkväll i båten

Kvällstur med båten. En härlig kväll i Komnäs.Söndagkväll 2 juni 13 003