Blogg

Betessläpp

Igår släppte Lövsjögård ut alla kossor och vi var naturligtvis där och tittade på med barn och barnbarn. Massor med folk och Norrmejerier bjöd på bullar och mjölk. Det var strålande väder och sedan grillade vi i trädgården. Trevlig samvaro men hundarna fick äta upp det sega köttet. (Till sin stora förtjusning). Jag avslutade kvällen med 10-årsjubileumsfest med Röda Korsets telefonjour. Mors-dag blev jag bjuden på tre- rätters middag på Gålsjö Bruk. En rolig helg!SSRK-stuga och Kosläpp 026


Valpbesök

Igår kväll hälsade vi på hos Sigurd Persson och fick en första titt på väldigt söta valpar. 4 tjejer och tre kilar blev det, och vi hoppas att en liten tjej ska flytta in till oss om fyra veckor.             

Drivas valpar 23 maj 13  4 veckor 016             Drivas valpar 23 maj 13  4 veckor 022

 

Drivas valpar 23 maj 13  4 veckor 037

Drivas valpar 23 maj 13  4 veckor 010

 


Hundkompisar

Idag har vi haft ett trevligt besök av två hundkompisar, hamiltonstövaren Casek och blandisen Chess fikade och lekte med våra hundar på gräsmattan. Fem hundar och alla höll sams. Kompisar på besök 22 maj-13 021


Dennis och Cajsa älskar sommargräset.

Idag har vi haft både regn och sol, typiskt nog regn på morgonpromenaden. Båda amrisarna åkte på att bada, en timme senare sken solen. Typiskt. Men de är så glada och springer runt som små getter och äter gräs. Stövaren har fått tillgång till en skön bäddsoffa på övervåningen så han ids nästan inte gå ut. Jag har plockat nässlor som ska bli till pesto och till paj (istället för spenat) Väldigt nyttigt sägs det. Idag har jag anmält Dennis till Alftas utställning 7 juli, så vi kämpar vidare.


Dennis på utställning

I helgen var vi på utställning och Dennis vann sin klass båda dagarna och var excellent. Solen sken och axlarna är sönderbrända. Rolig helg!


Kiwa 2 veckor

Nu väntar vi med stor spänning på nytillskottet i familjen. En liten finsk stövartik vid namn Kallådalens Kiwa. Hon är ca 2½ vecka och mår bra enligt uppgift. Jag förbereder mig genom att byta bort Opeln till en kombi. Det finns ju gränser för hur mycket man kan packa ihop 4 hundar..Annars är det ringträning som gäller för dennis, för nästa helg blir det utställning både i Skellefteå och Piteå. Den här veckan bor katten Anna också hos oss och ikväll kommer Tessan, en svensk dansk gårdshund för att se om hon kan bo hos oss ett par dagar. Huset fullt men det är bara roligt. Nu ska jag försöka tvätta bilen i hällregn.


Nya sidan

Nu börjar hemsidan få lite mer sidor och jag hoppas Brittmarie kommer att skriva ofta här.